Гранд Хотел Милениум – атрактивно и елегантно място в София за една незабравима сватба

 

Имах щастието да снимам няколко сватби в Гранд Хотел Милениум. Локацията предлага красиви, атрактивни и разнообразни декори за фотосесии. Друго предимство е възможността всичко да се случи на едно място. От подготовката на булката през изнесения ритуал и фотосесията до официалната част и партито в ресторант на хотела. Така може да се спестят много часове от пътуване, паркиране, умора и загуба на време. Нещо, което обикновено се случва на една сватба, организирана с ритуали и церемонии на различни локации.

Предимствата на сватба в Гранд хотел Милениум са още много. За мен като сватбен фотограф най-важна е красотата, която влиза в кадър. А тук това е налице на всяко място, включително и страхотни гледки от 30-етажния хотел към цяла София и Витоша. 

Галерията, която ви представям в сайта си, съдържа над 300 сватбени снимки – малка част от предадените кадри на младоженците. Включих и слайдшоу за по-бързо разглеждане. В него съм показал по-важните моменти от тази незабравима сватба. Надявам се и вие да усетите нежността, любовта и емоциите от този сватбен ден.

Фотосесията нямаше как да е само една и на едно място. Открадвахме си по няколко минути през различно време от сватбения ден. Така младоженците не липсваха за дълго на своите гости и снимките тип „фотосесия“ станаха много разнообразни. В Гранд Хотел Милениум има 6-етажен атриум, който е подходящ и ефектен за снимки и през деня, и през нощта. Използвахме и булчинския апартамент на 25-тия етаж, който предлага особено красив декор по време на залез. Изобщо, всяко място в Гранд хотел Милениум е елегантно и стилно.